portfolio

Laat je verleiden door onze recentste projecten

Wij helpen jouw product of dienst naar buiten te brengen op basis van échte verhalen en een onderscheidende visie. 

Wens je graag uit te blinken in jouw sector? Fijn! Wij helpen je met veel plezier je dromen te realiseren!  Neem een kijkje in ons gevarieerd portfolio. Van logo ontwerp, visitekaartjes, verlovingsshoots, huwelijksuitnodigingen, webshops, productverpakkingen, websites, social media beheer, advertenties, branding. En nog zoveel meer. 

Bekijk per categorie: Strategie & design, Digitaal & web, Offline & print, Foto & video

Selected work

Tuiniek

Ruben, een professionele tuinaannemer met veel goesting was op zoek naar een unieke bedrijfsnaam & huisstijl. Wij stonden in voor de volledige uitwerking van naam, logo, fotografie, website, wagen belettering.

Selected work

Landscapes 2.0

Landscapes 2.0 is een gratis parcours in Kortrijk die raakvlakken tussen gamdesign en schilderkunst aantoont. Leerlingen van de bacheloropleiding Digital Arts and Entertainment (Howest) creëerden enkele nieuwe interactieve omgevingen met topstukken uit de Kortrijkse schilderskunstcollectie als inspiratiebron.

Selected work

Strategies and Leaders

Strategies and Leaders is er voor organisaties en bedrijven die samen met hen de hoop delen op radicale maatschappelijke verandering. Ze zijn sterk in strategisch consultancy en nieuw leiderschap. 

Selected work

Lowlite

Lowlite is een video productiehuis die straffe visuele concepten realiseert voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Voor Lowlite realiseerden wij een gloednieuw logo & huisstijl.

Selected work

Play Kortrijk

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat van 23 juni t.e.m. 11 november 2018 het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken. Op diverse binnen- en buitenlocaties in de stad kan je je onderdompelen in de unieke wereld van internationale beeldende kunst. 

Selected work

Het Knuffelhuisje

Een stijlvol, lief en tijdloos logo? Check! Voor kinderdagverblijf 'Het Knuffelhuisje' in Sint-Martens-Latem lanceerden wij een volledig nieuwe huisstijl. 

Selected work

Trayble

Trayble bewijst dat een dienblad veel meer is dan een handig gebruiksvoorwerp. Je kan bij hen terecht voor hippe en karaktervolle dienbladen en bijzettafeltjes. Een gebruiksvriendelijke en moderne webshop kon natuurlijk niet ontbreken.

Selected work

Drukwerk huwelijk Michelle & Sander

De mooiste dag van ons leven! En natuurlijk stonden we in voor het ontwerp en de realisatie van onze eigen huwelijksuitnodiging. Als bedanking voor alle aanwezigen kozen we voor een orginele huwelijkskrant. Een mooi aandenken aan een prachtige dag!

 

Selected work

Uilenspiegel

UilenSpiegel is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ze streven naar een kwaliteitsvolle geestelijke gezondheidszorg in een wereld zonder stigma’s.

Selected work

Binnenhuis

Binnenhuis is een jong bedrijf met een passie voor interieur. Ze ontwerpen en realiseren je droominterieur. Van keuken, haardwand, dressing, badkamer, maatkasten tot zelfs de inrichting van je winkel. 

Kunnen we je bedrijf een communicatieboost geven?
We denken graag met je mee!