portfolio

Laat je verleiden door onze recentste projecten

Wij helpen jouw product of dienst naar buiten te brengen op basis van échte verhalen en een onderscheidende visie. 

Wens je graag uit te blinken in jouw sector? Fijn! Wij helpen je met veel plezier je dromen te realiseren!  Neem een kijkje in ons gevarieerd portfolio. Van logo ontwerp, visitekaartjes, verlovingsshoots, huwelijksuitnodigingen, webshops, productverpakkingen, websites, social media beheer, advertenties, branding. En nog zoveel meer. 

Bekijk per categorie: Strategie & design, Digitaal & web, Offline & print, Foto & video

Selected work

Play Kortrijk

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat van 23 juni t.e.m. 11 november 2018 het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken. Op diverse binnen- en buitenlocaties in de stad kan je je onderdompelen in de unieke wereld van internationale beeldende kunst. 

Selected work

Het Knuffelhuisje

Een stijlvol, lief en tijdloos logo? Check! Voor kinderdagverblijf 'Het Knuffelhuisje' in Sint-Martens-Latem lanceerden wij een volledig nieuwe huisstijl. 

Selected work

Drukwerk huwelijk Michelle & Sander

De mooiste dag van ons leven! En natuurlijk stonden we in voor het ontwerp en de realisatie van onze eigen huwelijksuitnodiging. Als bedanking voor alle aanwezigen kozen we voor een orginele huwelijkskrant. Een mooi aandenken aan een prachtige dag!

 

Selected work

Uilenspiegel

UilenSpiegel is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ze streven naar een kwaliteitsvolle geestelijke gezondheidszorg in een wereld zonder stigma’s.

Selected work

Binnenhuis

Binnenhuis is een jong bedrijf met een passie voor interieur. Ze ontwerpen en realiseren je droominterieur. Van keuken, haardwand, dressing, badkamer, maatkasten tot zelfs de inrichting van je winkel. 

Selected work

Zorgenassistentie.be

Snel en efficiënt zorgverleners en mensen met een handicap die ondersteuning zoeken samenbrengen? Dat was de insteek van zorgenassistentie.be. We stonden in voor het ontwerp, programmatie en realiseerden een frisse én vooral gebruiksvriendelijke website. 

Selected work

Lyka's Adventure

Lyka’s Adventure is een speel- en leerplatform voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Lyka is een sympathieke en knuffelbare robot van een andere planeet. Ze bezoekt de aarde om de nodige antwoorden te vinden om haar planeet te redden.

Selected work

Onze zoon wacht op een leven

Een authentieke bewustwordingscampagne met als doelstelling de algemene bevolking te activeren en de Vlaamse beleidsmakers laten inzien dat het tijd is om actie te ondernemen.

Selected work

Dripfeeding

Fidesco asked Brandberries to create an identity for their new investment strategy. We created a dynamic logo, website and animated infomercial to explain the strategy to different target groups

Selected work

Vidsana

Een getalenteerde personal trainer was op zoek naar een krachtige, jonge en Amerikaanse feeling voor zijn nieuwe bedrijf. We kwamen met de naam 'Vidsana' en creëerden een dynamisch logo.

Kunnen we je bedrijf een communicatieboost geven?
We denken graag met je mee!