Praktische en overzichtelijke website voor Landscapes 2.0

Landscapes 2.0 staat in het teken van creatie op het snijvlak tussen traditie en innovatie, tussen vakmanschap en kunst. Geïnspireerd door de topstukken van de Kortrijkse schilderkunstcollectie ontwierpen studenten van de gerenommeerde school voor gamedesign DAE een reeks nieuwe interactieve omgevingen. Deze worden geconfronteerd met multimediale installaties van hedendaagse kunstenaars die rond gelijkaardige thema’s en technieken werken.

Case

Een onepager waar bezoekers eenvoudig de tentoonstellingslocaties en praktische informatie van Landscapes 2.0 kunnen raadplegen. Ook detailpagina's voorzien voor de deelnemende kunstenaars.

Resultaat

Het werd een creatieve en kleurrijke onepager die perfect omvat waar Landscapes 2.0 voor staat. Bezoekers kunnen via de persoonlijke detailpagina's kennismaken met de kunstenaars en in één oogopslag de data en tijdstippen van de tentoonstellingslocaties waarnemen. 

Er werd ook extra aandacht besteed aan scholen als doelgroep, omdat zij educatieve rondleidingen op maat kunnen reserveren. Daarnaast is ook de bezoekersgids van Landscapes 2.0 online raadpleegbaar.

Landscapes 2.0
2019
Check it out!