Onze aanpak

In het zonlicht
groeit alles beter.

Als je heerlijke aardbeien wil kweken moet je elke dag voor je plantje zorgen, ermee praten, genoeg water geven, in het zonlicht plaatsen, in de juiste ondergrond planten, … Net zoals in de natuur zijn er enkele fundamentele acties nodig om jouw merk succesvol te laten groeien en te onderhouden.

01

Vruchtbare ideeën

Net zoals een goed zaadje uitgroeit tot een sterke plant heb je knappe ideeën nodig om een groot merk te worden. Daarom gaan we op zoek naar creatieve concepten die perfect passen bij uw communicatiestrategie. We graven diep tot we het perfecte concept voor jouw merk of campagne hebben gevonden.

02

Onderzoek en slimme strategieën

In welke ondergrond plant je jouw zaadje? In de schaduw of in een vruchtbaar en zonnig veld?  Wat communiceer je? Hoe en naar wie? En waarom eigenlijk? We moeten je niet vertellen dat een heldere communicatiestrategie noodzakelijk is. Maar beter, we zullen er een opmaken voor jouw bedrijf!

03

Dialoog in het tweevoud

“I wanna talk tonight, until the morning’ light!” Ze zeggen dat planten sneller en beter groeien als je er soms eens mee praat. Mensen zijn sociaal dus willen ze deelnemen aan conversaties en interactieve dialogen. We houden dat altijd in ons achterhoofd terwijl we bouwen aan jouw merk. Daarnaast is jouw visie en mening zeer belangrijk voor ons. We luisteren graag naar wat je te vertellen heeft en gebruiken die input als vertrekpunt.

04

De perfecte cocktail

Planten hebben net zoals merken een correcte voedingsbehoefte nodig, voldoende zuurstof, water, temperatuur,.. Om jouw boodschap in goede aarde te laten vallen bij je doelgroep gaan we op zoek naar de perfecte mix van tools, websites, social media, drukwerk, radio,..

05

Knap design

“Good design is good business” zei Thomas Watson ooit. Hij had gelijk! We streven altijd naar de hoogste grafische kwaliteit. We volgen de nieuwste design trends op de voet, en gaan op zoek naar een grafische stijl die past bij jouw merkidentiteit of bouwen verder op de huidige huisstijl.

Kunnen we je bedrijf een communicatieboost geven?
We denken graag met je mee!