Gebruiksvriendelijke website voor het kunstparcours van Play Kortrijk

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat van 23 juni t.e.m. 11 november 2018 het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken.

PLAY omvat meer dan 40 binnen- en buiteninstallaties van (inter)nationale kunstenaars met interesse in het interactieve aspect van kunst en de relatie van een kunstwerk met de toeschouwer, de ruimte en de stedelijke ontwikkelingen. Het stadsfestival biedt unieke artistieke ervaringen die bezoekers de mogelijkheid geven om te reflecteren over hun persoonlijk handelen en om menselijk gedrag te zien in een ander daglicht. De kunstenaars gebruiken humor en spel om onze aandacht te vestigen op diverse sociale codes en subjectieve idee├źn over menselijk gedrag. 

Case

Stad Kortrijk zocht een communicatiepartner die de website en bezoekersgids van PLAY kon ontwerpen en realiseren, binnen de afgesproken timing en budget.

Resultaat

Het stadsfestival PLAY spreekt tot de verbeelding en kreeg daardoor heel wat media-aandacht. PLAY werd opgenomen in talloze kranten en werd zelfs vermeld tijdens het avondjournaal en kreeg een reportage op Canvas. Inmiddels zijn al duizenden bezoekers zich gaan uitleven op het grote opblaasbare bed, sprongen ze uit de Broeltoren of sloten ze zichzelf voor 5 minuten op in een gevangenis.

Play Kortrijk
2017
Check it out!