Droom weg bij de realisaties van Binnenhuis

Binnenhuis is een jong bedrijf, gerund door Alexander Devolder, met een passie voor interieur. Hij ontwerpt en realiseert prachtige eyecatchers en neemt ook totaalprojecten voor zijn rekening, zowel in een landelijke-, strakke- als hedendaagse stijl.

Case

Wij hielpen Alexander bij het bedenken van de bedrijfsnaam Binnenhuis. En stonden ook in voor een strak logo en matchende website. Eén van de belangrijkste elementen op de website van Binnehuis is een mooie projectweergave met sprekende foto's. Pinterest-waardig als je het ons vraagt!

Dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS-systeem (Fork CMS) kan de inhoud van de website gemakkelijk aangepast en aangevuld worden door Alexander en zijn vriendin Fien. Een must voor zelfstandigen die graag pronken met hun realisaties!

Resultaat

Binnenhuis heeft ondertussen al heel wat interieurs onder handen genomen. En krijgt dankzij de website ook veel offerte-aanvragen via het contactformulier. Binnenhuis is volop aan het groeien en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Good job, Alexander!