Een moderne en gebruiksvriendelijke website voor UilenSpiegel

UilenSpiegel is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, met levensmoeilijkheden, voor mensen met bijzondere psychische ervaringen en voor hen die zich solidair verklaren met de belangen van deze groep.

Case

UilenSpiegel streeft verbeteringen na van de geestelijke gezondheidszorg en de samenleving in het algemeen en wil het welzijn van mensen met een psychische kwetsbaarheid vergroten. Dit doet ze door het bieden van ontmoetingskansen tussen lotgenoten, het geven van informatie, het bevorderen van hun participatie op alle niveaus van de samenleving, door sensibilisering en het behartigen van hun belangen, onder meer inzake rechtsbescherming.

Om hun leden en lotgenoten beter te bereiken was het hoog tijd voor een moderne, gebruiksvriendelijke website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wekelijks verschijnen er nieuwe activiteiten en blogberichten op de website van UilenSpiegel. Deze gegevens worden allemaal toegevoegd door het UilenSpiegel team dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS-systeem (Fork CMS). 

Op de nieuwe website er er ook aandacht voor de vormingen die UilenSpiegel jaarlijks organiseert. 

Resultaat

De website van UilenSpiegel is een ware verfrissing en spreekt heel wat leden aan. Ze kunnen er op een eenvoudige wijze alle opkomende activiteiten raadplegen en ge├»nformeerd worden over trending topics en relevante vormingen.

tags

UilenSpiegel vzw
2018
Check it out!