Nieuws

Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je met je kmo kan groeien. Omdat Teamleader ervoor zorgt dat je de leiding kan nemen over operationele essentials, kan je je focussen op je projecten en relaties. Door CRM, projectmanagement en facturatie samen te brengen in een intuïtieve software-oplossing, stelt Teamleader je team in staat om samen te werken en je bedrijf te organiseren en op te bouwen.

 Verlies niets meer uit het oog dankzij het handige CRM-systeem 

Beheer je klanten en leveranciers snel en eenvoudig met het CRM-systeem van Teamleader. Voeg je bestaande contactenlijst toe of put makkelijk nieuwe contactgegevens in.

Spaar heel wat tijd uit door enkel het ondernemingsnummer in te vullen. Daaropvolgend verschijnen automatisch de bijpassende gegevens van de desbetreffende firma.

Houd het overzicht over je projecten

Behoud het overzicht over je verschillende projecten door ze op te delen in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning garandeert je een optimaal gebruik van de workload en helpt je deadlines en budgetten te respecteren.

Maak je facturen op in een handomdraai

Jaarlijkse facturen (vaste kosten die jaarlijks aangerekend worden aan klanten) kan je automatisch instellen. Zo verlies je alvast geen tijd meer met de opmaak en opvolging ervan. 

De facturatiemodule is rechtstreeks verbonden met verschillende boekhoudpaketten. Opnieuw een besparing van tijd en kosten want je boekhouder kan alle gegevens rechtstreeks raadplegen. 

Benieuwd hoe Teamleader precies werkt in de praktijk? Dankzij Brandberries kan je Teamleader nu gratis ontdekken gedurende 14 dagen. Klik hier om een gratis test account aan te maken, en wie weet ben jij wel instant verliefd.

Bijkomende vragen over Teamleader? Neem dan contact op met Sander via sander@brandberries.be of bel hem persoonlijk op het telefoonnummer 09 279 86 39.