Drukwerk

Op zoek naar origineel drukwerk voor jullie trouwfeest?

Yes, we do! Wij vinden het heel fijn om samen met jullie een bijzonder en origineel ontwerp te maken. Wij luisteren naar jullie wensen en maken in samenspraak een prachtig gepersonaliseerd ontwerp.

Trouwlogo 

Een trouwlogo kan haast niet meer ontbreken! Je kan het naast de save the date en huwelijksuitnodiging ook gebruiken voor jullie website, op briefpapier, op servetten, op flesjes water, als postzegel, op servetten, laten projecteren op de dansvloer, op geschenkjes of als watermerk op je foto's en huwelijksfilm. En nog zoveel meer!

Huwelijkskrant

Wat dacht je van een huwelijkskrant? Kondig julllie huwelijk op een originele manier aan of maak een mooie collage van jullie grote dag. 

Save the date

Iedereen mag het weten! Jullie gaan trouwen! Een save the date wordt zo'n 4 à 6 maanden op voorhand verstuurd en kondigt jullie bijzondere dag aan. Het is het ideale moment om al een tip van de sluier (get it?) te geven omtrent kleurkeuze of thema van jullie huwelijk.

Huwelijksuitnodiging

De grote dag komt dichterbij! En iedereen staat te popelen om meer details te weten te komen over jullie huwelijk. Een huwelijksuitnodiging wordt zo'n 2 maanden op voorhand bezorgd aan alle gasten. En bevat vooral de praktische informatie (locatie(s), tijdstippen, eventuele kledingvoorschriften) van de dag. 

Gepersonaliseerde stempels

Til je uitnodiging naar een hoger niveau door met een waxstempel je gepersonaliseerd trouwlogo aan te brengen op de achterzijde van de envelop. Wedden dat jullie gasten zelfs de envelop gaan bewaren?