Selected work

Tuiniek

Ruben, een professionele tuinaannemer met veel goesting was op zoek naar een unieke bedrijfsnaam & huisstijl. Wij stonden in voor de volledige uitwerking van naam, logo, fotografie, website, wagen belettering.

Selected work

Lowlite

Lowlite is een video productiehuis die straffe visuele concepten realiseert voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Voor Lowlite realiseerden wij een gloednieuw logo & huisstijl.

Selected work

Play Kortrijk

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat van 23 juni t.e.m. 11 november 2018 het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken. Op diverse binnen- en buitenlocaties in de stad kan je je onderdompelen in de unieke wereld van internationale beeldende kunst. 

Selected work

Het Knuffelhuisje

Een stijlvol, lief en tijdloos logo? Check! Voor kinderdagverblijf 'Het Knuffelhuisje' in Sint-Martens-Latem lanceerden wij een volledig nieuwe huisstijl. 

Selected work

Drukwerk huwelijk Michelle & Sander

De mooiste dag van ons leven! En natuurlijk stonden we in voor het ontwerp en de realisatie van onze eigen huwelijksuitnodiging. Als bedanking voor alle aanwezigen kozen we voor een orginele huwelijkskrant. Een mooi aandenken aan een prachtige dag!

 

Selected work

Lyka's Adventure

Lyka’s Adventure is een speel- en leerplatform voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Lyka is een sympathieke en knuffelbare robot van een andere planeet. Ze bezoekt de aarde om de nodige antwoorden te vinden om haar planeet te redden.