Selected work

Tuiniek

Ruben, een professionele tuinaannemer met veel goesting was op zoek naar een unieke bedrijfsnaam & huisstijl. Wij stonden in voor de volledige uitwerking van naam, logo, fotografie, website, wagen belettering.

Selected work

Lowlite

Lowlite is een video productiehuis die straffe visuele concepten realiseert voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Voor Lowlite realiseerden wij een gloednieuw logo & huisstijl.

Selected work

Het Knuffelhuisje

Een stijlvol, lief en tijdloos logo? Check! Voor kinderdagverblijf 'Het Knuffelhuisje' in Sint-Martens-Latem lanceerden wij een volledig nieuwe huisstijl. 

Selected work

Binnenhuis

Binnenhuis is een jong bedrijf met een passie voor interieur. Ze ontwerpen en realiseren je droominterieur. Van keuken, haardwand, dressing, badkamer, maatkasten tot zelfs de inrichting van je winkel. 

Selected work

Dripfeeding

Fidesco asked Brandberries to create an identity for their new investment strategy. We created a dynamic logo, website and animated infomercial to explain the strategy to different target groups

Selected work

Vidsana

Een getalenteerde personal trainer was op zoek naar een krachtige, jonge en Amerikaanse feeling voor zijn nieuwe bedrijf. We kwamen met de naam 'Vidsana' en creƫerden een dynamisch logo.

Selected work

Lotta

Een feel good fashion boutique met een brede mix van merken voor dames.

Selected work

Cloudscreen

Verdata werkt aan een eigen cloudservice voor professionals.
We kwamen met de naam Cloudscreen en creƫerden een professionele merkidentiteit.

Kunnen we je bedrijf een communicatieboost geven?
We denken graag met je mee!