Sterk web werk

Ontdek onze online pareltjes

Selected work

Trayble

Trayble bewijst dat een dienblad veel meer is dan een handig gebruiksvoorwerp. Je kan bij hen terecht voor hippe en karaktervolle dienbladen en bijzettafeltjes. Een gebruiksvriendelijke en moderne webshop kon natuurlijk niet ontbreken.

Selected work

Uilenspiegel

UilenSpiegel is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ze streven naar een kwaliteitsvolle geestelijke gezondheidszorg in een wereld zonder stigma’s.

Selected work

Binnenhuis

Binnenhuis is een jong bedrijf met een passie voor interieur. Ze ontwerpen en realiseren je droominterieur. Van keuken, haardwand, dressing, badkamer, maatkasten tot zelfs de inrichting van je winkel. 

Selected work

De Vijver vzw

De Vijver VZW begeleidt mensen met een beperking bij hun wonen, werken, vrije tijd en vorming. Hun grootste wens? Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website., waar bezoekers heel snel kunnen navigeren naar het aantal open plaatsen.

Selected work

Onze zoon wacht op een leven

Een authentieke bewustwordingscampagne met als doelstelling de algemene bevolking te activeren en de Vlaamse beleidsmakers laten inzien dat het tijd is om actie te ondernemen.