open source cms

Fork cms

 

Fork cms is een krachtig en gebruiksvriendelijk open source cms (content management system). De Fork community bestaat uit een groep van freelance developpers en webbureau's.  Zo worden er dagelijks optimalisaties doorgevoerd en werken we steeds met de nieuwste webtechnologieën. De meest recente ontwikkelingen kun je op de voet volgen via GIT.

Waarom kiezen wij voor Fork CMS?

De reden waarom wij kiezen voor Fork CMS is heel simpel. Het is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem die toelaat om je website modulair op te bouwen, eenvoudig te beheren en de klant kan die eenvoudig aanvullen met nieuwtjes en updates.

De voordelen van Fork CMS op een rijtje

URL structuur

Eenmaal je kiest voor Fork CMS zal je website opmerkelijk beter scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Eén van de redenen daarvoor is omdat de URL structuur van je website dankzij Fork CMS ook representatief is voor de structuur van je website.

Vb. Je surft naar de webpagina https://www.brandberries.be/portfolio/project/play-kortrijk. Zonder problemen kan je nu ook het specifieke project weglaten (einde URL) om te navigeren naar ons portfolio: https://www.brandberries.be/portfolio.

Google analytics

Fork CMS voorziet een rechtstreekse doorstroom van informatie naar Google analytics toe. Zo kan je steeds alle data (aantal bezoekers, hoeveel bezoekers er mobiel surfen naar je website, welke pagina's het meest bezocht zijn, welke inhoud er precies werkt en welke niet, ...) raadplegen en er conclusies uit nemen. Aan de hand van die informatiebron kan je ook je website optimaliseren zo genereer je opnieuw meer bezoekers. 

SEO

Fork CMS laat toe om aparte titels en meta-omschrijvingen op te geven per pagina. Zo kan je optimaal kernwoorden vermelden die geen gevolgen hebben voor andere titels. Deze kernwoorden zijn  essentieel om je website goed vindbaar te maken aan de hand van relevante zoekwoorden.

De browser titel van Brandberries start met het kernwoord 'communicatiebureau' omdat we op die manier ook goed vindbaar zijn in de zoekresultaten wanneer iemand een search instelt op dat specifiek kernwoord.

Brandberries is een erkende partner van Fork CMS. Voor meer vragen over Fork CMS of over een samenwerking kan je steeds vrijblijvend contact opnemen via sander@brandberries.be