Je kan kiezen voor een minimalistische aanpak waarbij enkel het logo van je bedrijf of event in the picture wordt gezet of ga voor een volledige car-wrap waarbij jouw bedrijfsidentiteit duidelijk naar voor komt.

3 redenen om te kiezen voor autobelettering

1. Vergroot je naamsbekendheid

Als ondernemer is het essentieel om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken en hen te laten kennismaken met jouw bedrijf. En welk middel is daar beter voor geschikt dan jouw eigen bedrijfswagen(s)?

2. Betaalbaar communicatiemedium

De prijzen voor autobelettering variëren naargelang de hoeveelheid wrap er precies nodig is. Kies je voor een subtiele autobelettering dan zal de prijs natuurlijk veel lager liggen dan die voor een full carwrap. Je betaalt slechts eenmalig en kan daarna genieten van een langetermijn reclamemiddel. De levensduur is zo'n 3 à 5 jaar (afhankelijk van het onderhoud). Een efficiënt reclamepaneel op wieltjes.

3.  Bijkomende voordelen 

Een volledige carwrap biedt naast naamsbekendheid ook het voordeel dat de auto beschermt wordt tegen UV-straling en steenslag. Een niet te onderschatten pluspunt want de bedoeling is natuurlijk dat de wagen zoveel mogelijk de baan op gaat, en dan is het niet onbelangrijk om die zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadiging.

Droom jij er stiekem al heel lang van om jouw logo te zien blinken op je wagen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en misschien rijd jij binnenkort wel rond met een blitsend ontwerp!